Ondersteuning

Momenteel draaien alle diensten zonden problemen en zijn er geen bijzonderheden te melden. Mocht u desondanks problemen ervaren of vragen hebben ten aanzien van het gebruik van de diensten, aarzel dan niet om dit via onze service desk te melden.

Ga naar de service desk

Instellingen voor e-mail

Als u bij websolve een hostingpakket inclusief e-mail afneemt, kunt u bij het instellen van uw e-mail client (bijv. Outlook, Windows Mail of Mac Mail) gebruik maken van de volgende instellingen:

Server instellingen

Inkomende server: mail.websolve.info
Uitgaande server: smtp.websolve.info
Gebruikersnaam: uw e-mailadres
Wachtwoord: het aan u geleverde wachtwoord

Let op: Als u gebruikt maakt van bovenstaande uitgaande mailserver dan dient u bij uw instelling aan te geven dat de uitgaande mailserver authenticatie vereist. Als authenticatiegegevens dient u aan te geven dat deze gelijk zijn aan die van de inkomende server.

Sommige internet providers blokkeren verkeer over de standaard uitgaande (SMTP) poort (25). Voor dit soort gevallen is op bovenstaande uitgaande server ook poort 45 beschikbaar gemaakt. U kunt dit in uw mailpakket zodanig instellen.

Schakel SSL voor de inkomende en uitgaande verbinding uit.

Webmail

Naast u het ophalen van e-mail in uw e-mail client is het ook mogelijk om nieuwe e-mail te lezen middels webmail. Dit kan handig zijn in situaties waarin u niet over uw eigen PC beschikt en toch uw e-mail wilt lezen. Op elke computer voorzien van een internetverbinding kunt u naar http://post.websolve.info gaan en inloggen met uw e-mail adres en wachtwoord.