Stages 2019/2020

LEER AMAZON WEB SERVICES KENNEN TIJDENS EEN STAGE BIJ WEBSOLVE.

OVER WEBSOLVE

WEBSOLVE is een innovatief software development bedrijf dat zich richt op de autobranche. Elke dag helpen wij onze klanten (zoals BMW-, Jeep- en Porsche-dealers) verder met het leveren van op maat gemaakte, betrouwbare en innovatieve software.

Op ons kantoor werken we in een klein team. We zijn kritisch en eerlijk tegen elkaar en iedereen behandelt elkaar als gelijkwaardig. Op die manier versterken we elkaar continu en zijn we in staat topprestaties te leveren.

WAAR KOM JE TERECHT?

WEBSOLVE is een software development bedrijf dat is opgericht in 2000. WEBSOLVE richt zich op het leveren van online oplossingen die bedrijven in de automotive-branche helpt verwachtingen van hun klanten op het gebied van digitale communicatie te overtreffen.

Ons kantoor bevindt zich in het centrum van een bruisend en opkomend Amsterdam-Noord. En hierdoor fiets je binnen een paar minuten van Amsterdam Centraal naar ons kantoor.

WAT GA JE DOEN?

Je gaat een afstudeeronderzoek bij ons op kantoor uitvoeren. We hebben op het moment vier verschillende opdrachten waar jij je in kan gaan verdiepen. De onderwerpen zijn:

1) Serverless computing.

Bij deze stageopdracht ga je onderzoeken welke van onze softwareprocessen mogelijk serverless kunnen functioneren met behulp van AWS diensten. Vraag de details van deze opdracht op via boudewijn@websolve.eu.

2) Websockets.

Bij deze stageopdracht ga je onderzoeken welke van onze softwareprocessen in aanmerking komen om met websockets te werken in combinatie met AWS technologie. Vraag de details van deze opdracht op via boudewijn@websolve.eu.

3) Data Lakes.

Bij deze stageopdracht ga je de mogelijkheden van een data lake onderzoeken. Dit op basis van AWS technologie. Vraag de details van deze opdracht op via boudewijn@websolve.eu.

4) Aankoopintentie voorspellen.

Bij deze stageopdracht ga je onderzoeken hoe je kunt voorspellen dat iemand een nieuwe auto wil gaan kopen. Vraag de details van deze opdracht op via boudewijn@websolve.eu.

Mocht jij een ander interessant idee hebben voor een onderzoeksonderwerp, dan staan wij hier ook voor open. We komen graag in gesprek met jou om te zien of er een ander onderzoek is, dat waardevol kan zijn voor ons bedrijf en voor jou.

JOUW PROFIEL

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • HBO/WO-eindfase van je studie
  • Studierichting ICT/Software Engineering/Informatica/Business Informatics
  • Communicatief vaardig, leergierig en enthousiast
  • Goede beheersing van de Engelse taal
  • Basiskennis in PHP, MySQL, JS, HTML en CSS

WAT BIEDEN WIJ?

  • Inspirerende en leerzame stageplek op een paar minuten fietsen van Amsterdam CS
  • Stagevergoeding van €500,- per maand
  • Desgewenst een fiets van de zaak
  • Flexibele werktijden
  • Elke dag een heerlijke lunch

INTERESSE?

Mail dan je CV en een korte motivatiebrief naar boudewijn@websolve.eu.